UVC Στη Βιομηχανία Κρεάτων Και Κρεοπωλείων

UVC Στη Βιομηχανία Κρεάτων Και Κρεοπωλείων

Εφαρμογή της τεχνολογίας Sanuvox Light Therapy

UVC Στη Βιομηχανία Κρεάτων και Κρεοπωλείων

Η υγιεινή του αέρα παίζει βασικό ρόλο στη διατήρηση της ποιότητας του κρέατος και των συναφών προϊόντων, καθώς μικροοργανισμοί που προκαλούν αλλοίωση μπορούν να εξαπλωθούν εύκολα μέσω του αέρα, προκαλώντας μόλυνση. Τα συστήματα απολύμανσης από τη ’’Sanuvox Technologies Inc’’. παρέχουν μια αποτελεσματική λύση σε αυτό το πρόβλημα. Στην καρδιά αυτών των συστημάτων βρίσκονται οι ειδικοί λαμπτήρες UV-C με μήκος κύματος εκπομπής 253,7nm. Το ιδιαίτερο πλεονέκτημα αυτών των συστημάτων είναι ότι δεν παράγουν όζον. Η αντιβακτηριακή δράση αυτής της ακτινοβολίας είναι γνωστή εδώ και πολύ καιρό.

Εφαρμογή της τεχνολογίας SANUVOX LIGHT THERAPY
UV-C Στη Βιομηχανία Κρεάτων Και Κρεοπωλείων

Η υγιεινή του αέρα παίζει βασικό ρόλο στη διατήρηση της ποιότητας του κρέατος και των συναφών προϊόντων, καθώς μικροοργανισμοί που προκαλούν αλλοίωση μπορούν να εξαπλωθούν εύκολα μέσω του αέρα, προκαλώντας μόλυνση. Τα συστήματα απολύμανσης από τη ’’Sanuvox Technologies Inc’’. παρέχουν μια αποτελεσματική λύση σε αυτό το πρόβλημα. Στην καρδιά αυτών των συστημάτων βρίσκονται οι ειδικοί λαμπτήρες UV-C με μήκος κύματος εκπομπής 253,7nm. Το ιδιαίτερο πλεονέκτημα αυτών των συστημάτων είναι ότι δεν παράγουν όζον. Η αντιβακτηριακή δράση αυτής της ακτινοβολίας είναι γνωστή εδώ και πολύ καιρό.

Δοσολογία Εξάλειψης των Μικροβιοκτόνων UV-C

Το UV-C είναι θανατηφόρο για όλους σχεδόν τους μικροοργανισμούς με τη σωστή δοσολογία, συμπεριλαμβανομένων παθογόνων βακτηρίων όπως Escherichia coli, Salmonella και Listeria monocytogenes. Το UV-C μπορεί να εφαρμοστεί ως μέρος της συμμόρφωσης με το HACCP . Ελαττώστε τους κινδύνους μόλυνσης, εκτός από τους ελέγχους HACCP σε όλες τις εγκαταστάσεις σας με επεξεργασία UV-C αέρα, επιφάνειας και νερού.

UV-C Στη Βιομηχανία Κρεάτων Και Κρεοπωλείων

Το UV-C Αντιμετωπίζει τα Βακτήρια Κατά τον Τεμαχισμό

Η συχνή μόλυνση με σπόρια μούχλας σε φέτες και μη κομμένο κρέας είναι ένα κοινό πρόβλημα στη βιομηχανία επεξεργασίας κρέατος και μπορεί να επιλυθεί με τη βοήθεια των μικροβιοκτόνων ακτίνων UV-C. Η συμπύκνωση της επιφάνειας του μπορεί να δημιουργήσει ένα ευνοϊκό περιβάλλον για την ταχεία ανάπτυξη της μούχλας. Το κρέας αντιμετωπίζει την πρόσθετη απειλή ανάπτυξης μούχλας ανάμεσα στις φέτες. Κάθε πέρασμα της λεπίδας κοπής μεταφέρει και εναποθέτει σπόρια καλουπιού από την εξωτερική επιφάνεια του κρέατος σε κάθε μεμονωμένη φέτα. Μόλις βρεθεί στην επιφάνεια της φέτας, εξαπλώνεται γρήγορα και μειώνει τη δυνατότητα πώλησης του προϊόντος. Το UV-C αντιμετωπίζει τα βακτήρια στο κρέας που έχουν ληφθεί κατά τον τεμαχισμό, και το περιτύλιγμα.

UV-C Στη Βιομηχανία Κρεάτων Και Κρεοπωλείων

Συσκευασία Νωπών Κρεάτων με UV-C

Εφαρμογή της τεχνολογίας SANUVOX LIGHT THERAPY βοηθά στη συντήρηση των χώρων αποθήκευσης και συσκευασίας , γεγονός που επιτρέπει την επιτυχή συσκευασία νωπών κρεάτων, όπως χοιρινό, αρνί, μοσχάρι και βόειο κρέας. Οι λάμπες UV-C εξαλείφουν την ικανότητα πολλαπλασιασμού μούχλας και βακτηρίων σε επιφάνειες. Η διάρκεια ζωής των προϊόντων παρατείνεται, γεγονός που επιτρέπει σε αυτά τα φρέσκα κρέατα να συσκευάζονται και να προετοιμάζονται για το λιανικό εμπόριο.

Ελάτε να προσπαθήσουμε μαζί την αποστείρωση του εξοπλισμού σας για ένα υγιές περιβάλλον.

Επιτρέψτε μας να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε αυτόν τον στόχο, παρέχοντας στον εξοπλισμό σας απόλυτη αποστείρωση. Για να μάθετε περισσότερα για το σύστημά μας  UV-C Στη Βιομηχανία Κρεάτων Και Κρεοπωλείων (καθώς και για τις συμπληρωματικές διαδικασίες καθαρισμού αέρα και επιφανειών) επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα. Θα προσφέρουμε ευχαρίστως περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες των υπεριωδών ακτίνων και τις επιπτώσεις τους στην πλήρη απολύμανση.